Tjänster

Figo Städ erbjuder en professionell touch till städbranschen genom att ge dig en välutbildad personal som fokuserar på kundernas förväntningar och uppskattning.

Här nedanför kan du se ett urval av våra tjänster.

 • Butikstädning

  En fräsch butik ger nöjda kunder och höjer motivationen hos dina medarbetare.
  Vårt grundkoncept är traditionell städning baserad på moderna metoder med fokus på Miljö.

  Läs mer om Butikstädning
 • Förskolor

  I dagens miljö, är ordentlig rengöring och underhåll avgörande för skolans säkerhet och daglig drift.

  Läs mer om Förskolor
 • Kontorsstädning

  Då kontorsstädning nästan alltid utförs efter arbetstid och efter stängning är det viktigt att ni som kund känner er säkra på ert val av städfirma, speciellt när städföretaget behöver tillgång till larmkoder och nycklar. Därför ställer vi på Figo städ höga säkerhetskrav på våra anställda som utför denna städning.

  Läs mer om Kontorsstädning
 • Snöröjningsarbeten

  Vi utför snöskottning och andra typer av snöröjningsarbeten i stor- Stockholmsområdet.

  Läs mer om Snöröjningsarbeten
 • Kakel, klinkers eller kakelfogar

  Har dina stengolv, kakel, klinkers eller kakelfogar blivit smutsiga? Tycker du att det ser fläckiga eller trista ut? Vi har den nya och kompletta lösningen för dina stengolv, keramiska golv, kakel och klinkers. Vid behandling av stengolv och kakel eller klinkers använder vi bara den senaste tekniken och utrustningen tillsammans med en professionell inställning för att rengöra alla hårda ytor i dina lokaler.

  Läs mer om Turbomaster
 • Golvvård

  Är du bara intresserad av Golvvård är det inga som helst problem för oss, med vår special utbildad personal som har genomgått alla kurser hos Svenska Golvrådet klarar vi av alla typer av golv.

  Läs mer om Golvvård
 • Flyttstädning

  Det finns flera fördelar med att låta en professionell flyttstädningsfirma utföra städningen. Du lämnar en ren och nystädad lägenhet, villa eller lokal. Du sparar tid och kan ägna din tid till att komma inordning dit du flyttat.

  Läs mer om Flyttstädning
 • Trappstädning

  Figo Städ utför trappstädning i Stockholm för företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. För en besökare i fastigheten så är trapphuset en del av det viktiga första intrycket.
  En välstädad trappuppgång minskar risken för halkolyckor och onödigt slitage på fastigheten.

  Läs mer om Trappstädning
 • Rulltrappsstädning

  Vi på figo Städ AB har efter 10 års erfarenhet av rulltrappstvätt utvecklat en helt unik metod som är effektiv och 100% miljövänlig.

  Läs mer om Rulltrappsstädning
 • Mattvätt

  Figo Städ AB ger vi högsta kvalitet rengöring av mattor, möbler, kakel och injekteringsbruk, orientaliska mattor område, och även anti allergen rengöring i Stockholm.

  Läs mer om Mattvätt
 • Fönsterputsning

  Vi utför alla olika sorters fönsterputsning i kontor, butiker, lägenheter, hög höjd, lift, byggputs, balkonger, hotell osv. Vi har personal som jobbar snabbt och effektivt. Passa på att boka fönsterputs redan idag!

  Läs mer om Fönsterputsning
 • Lägenhetsstädning i Stockholm

  Dammning av tavlor, möblers fria ytor, fönsterbrädor. Badrum & toalettutrymmen hygienstädas (rengöring av speglar, badkar, handfat & toalettstol, ej under badkar). Mattor och golv dammsugs. Golv våttorkas. Bänk & arbetsbänk i kök avtorkas. Mikrougn torkas in- & utvändigt. Önskas något utöver detta, går det bra att göra tilläggsbeställning till oss.

  Läs mer om Lägenhetsstädning